Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Amsterdam

A

Home

 

The Times Hotel *** - Amsterdam

The Times Hotel is een driesterrenhotel in het centrum van Amsterdam aan de prachtige Herengracht. Deze bijzondere locatie aan de Herengracht (centrum Amsterdam) is ideaal voor een stedentrip.
Het Centraal Station, het Paleis op de Dam, het Anne Frankhuis zijn op loopafstand, net als de wijk de Jordaan en de winkels in ‘De 9 Straatjes’, de Kalverstraat en de Nieuwendijk. Ons kleinschalige hotel met 34 kamers is gevestigd in twee monumentale grachtenpanden uit de periode rond 1650. Voordat het hotel opende, zijn de panden geheel gerenoveerd waardoor de twee grachtenpanden één zijn geworden.
De historische charme is hierbij behouden gebleven.
Wij hopen u te mogen ontvangen in ons gezellige hotel op de Herengracht.

Informatie   T 020 3306030   www.thetimeshotel.nl

The Times Hotel The Times Hotel

Hotel-Restaurant

Hotel Sebastian’s *** - Amsterdam

Aan de Keizersgracht – één van de mooiste grachten in het hart van Amsterdam – vind je hotel/bar Sebastian’s: een eigentijds driesterren boutique-hotel met een unieke, mondaine sfeer. Of je nu voor zaken in de hoofdstad bent of voor het hippe Amsterdamse nachtleven: Sebastian’s is the place to be. Alleen al vanwege de ligging: vlak bij de Jordaan met haar vele cafés en restaurants, de Haarlemmerstraat met haar scala aan winkels en meerdere, kleurrijke Amsterdamse markten. Maar ook vanwege de unieke sfeer van de bar: een 'echte' bar in een eigentijds, trendy jasje. Sebastian’s beschikt over 26 trendy en comfortabele kamers in verschillende prijsklassen die alle beschikken over gratis WiFi.


Informatie   T 020 4232342   www.hotelsebastians.nl

Hotel Sebastian's Hotel Sebastian's

Hotel-Restaurant

Hotel Grandcafé Restaurant De Twee Linden - Beneden Leeuwen

De Twee Linden ligt in het midden van het Land van Maas en Waal, centraal in Gelderland. Door de centrale ligging van het hotel biedt het hotel vele voordelen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De Twee Linden heeft een compleet pakket aan horecafaciliteiten:
14 hotelkamers, een mooi stijlvol restaurant, een gezellig café, diverse mooie ruime zalen voor o.a. vergaderingen, gala’s, feestavonden, trouwerijen en koffietafels.
In Restaurant De Twee Linden kunt u genieten van het beste wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. De dinerkaart met een Franse inslag is zeer divers. Bent u een fijnproever, vegetarier of een echte vleesliefhebber, u kunt zeker een geslaagde keus maken.

Informatie   T 0487 591234   www.detweelinden.nl

De Twee Linden De Twee Linden

Hotel-Restaurant

Home