Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Enschede

A

Home

 

Hotel Restaurant Rodenbach - Enschede

Door de unieke ligging in het groene hart van de stad biedt Rodenbach het beste van twee werelden. Het is gelegen nabij het centrum en tegelijkertijd ligt het prachtige Volkspark naast de deur. De uitstraling van dit monumentale pand, dat vroeger als wachtkamer voor treinreizigers diende, is pittoresk. De 24 hotelkamers zijn keurig en modern ingericht en dineren in het stijlvolle restaurant is een culinaire belevenis.
Bovendien is Hotel Restaurant Rodenbach goed bereikbaar: het ligt op loopafstand van het bus- en treinstation (5 minuten). Ook met de auto is het gemakkelijk te bereiken. Het is gelegen aan de toegangswegen richting het centrum vanuit de A1 en A35.
Royale parkeerplaatsen aanwezig, natuurlijk gratis voor onze gasten.

Informatie   T 053-4800200   www.rodenbach.nl

Hotel Restaurant Rodenbach Hotel Restaurant Rodenbach

Hotel-Restaurant

Huize Hölterhof - Enschede

Huize Hölterhof is een prachtig wellness-resort gelegen in het groene Twentse landschap bestaande uit sauna’s, zwembaden, een beautysalon, een restaurant en een hotelgedeelte. Huize Hölterhof beschikt over een aantal zeer smaakvol ingerichte hotelkamers, gelegen op ons prachtige terrein aan een romantisch meer. Stuk voor stuk stralen ze de rust en warmte uit die u van ons gewend bent. Alle kamers hebben een douche, toilet, flatscreen-tv en mogelijkheden voor draadloos internet. Na een verkwikkende nachtrust in een comfortabel bed wordt u wakker door het gezang van de vogels. U bent klaar voor een nieuwe dag vol heerlijkheden.
In ons restaurant met gezonde mediterrane keuken geniet u van eerlijke, heerlijke gerechten.

Informatie   T +31 (0)53 4605570   www.huizeholterhof.nl

Huize Hölterhof Huize Hölterhof

Hotel-Restaurant

Home