Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Flevoland

A

Home

 

Hotel Restaurant Hardersluis - Zeewolde

Hotel restaurant 'Hardersluis' is gesitueerd aan de Harderhaven en dit heeft grote invloed op de sfeer in en om het bedrijf. Zeker de activiteiten van Holland Marine Service geven 'Hardersluis' een charme die uniek is. Het ruime terras geeft een gezellig uitzicht over de jachthaven en vanwege de goede bereikbaarheid is dit een ideale locatie voor een (zakelijke) lunchafspraak. Het restaurant biedt de mogelijkheid voor zowel intieme diners als uitgebreide feesten en partijen, dit vaak in combinatie met een vaartocht. Passanten, vakantiegangers maar ook de zakelijke reizigers weten de weg naar het hotel restaurant te vinden.
De 2-persoons hotelkamers zijn voorzien van douche, toilet, TV en balkon.  Het hotel beschikt over een grote gratis parkeerplaats.

Informatie   T 0320 288093   www.hardersluis.nl
 

Hotel Restaurant Hardersluis Hotel Restaurant Hardersluis

Hotel-Restaurant

Dorhout Mees - Biddinghuizen

In het hart van Nederland, aan het Veluwemeer ligt Dorhout Mees.
Een aantrekkelijke accommodatie die enerzijds perfect op de Randstad aansluit. En anderzijds – grenzend aan de Veluwe – ook goed bereikbaar is voor de noordelijke provincies. Jong of oud, een kleine of grote groep.
Wij bieden een variėteit aan golf-, schiet en adventure activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variėren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme Dorhout Mees experience is dit dé locatie bij uitstek!
Het Dorhout Mees hotel is uitgerust met 24 ‘Standaard’ kamers en 18 ‘Comfort’ kamers.


Informatie   T 0321 331138   www.dorhoutmees.nl

Dorhout Mees hotel Dorhout Mees golf

Hotel-Restaurant

Home