Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Friesland

A

Home

 

Hotel Café Restaurant De Posthoorn - Dokkum

Hotel de Posthoorn is een gezellig en comfortabel familiehotel met een informele sfeer, waar iedereen die in Dokkum wil overnachten uitstekend terecht kan: voor vakantie, voor doorreis naar de eilanden, voor personeelsuitjes, voor groepsreizen, voor zakelijke overnachtingen en voor de huwelijksnacht. Ook kinderen zijn bij ons erg welkom.
Ons hotel heeft 34 kamers. De kamers zijn comfortabel en elke kamer heeft kabeltelevisie en eigen sanitair. Ook hebben we een bruidssuite met whirlpool en hemelbed. Recentelijk is ook een 'wellness'-kamer gerealiseerd: met Turks stoombad. In ons sfeervolle restaurant kunt u uitstekend dineren. Romantisch met z'n tweetjes, gezellig met vrienden of feestelijk met de hele familie.

Informatie   T 0519-293500   www.hotel-deposthoorn.nl

Hotel Restaurant de Posthoorn Hotel Restaurant de Posthoorn

Hotel-Restaurant

Hotel Restaurant Boschlust - Oudemirdum

Ons gezellige familiehotel heeft u alles te bieden wat uw verblijf of vakantie in Gaasterland onvergetelijk zal maken. Het beschikt over 40 bedden, verdeeld over één-, twee-, drie- en vierpersoonskamers.
De kamers zijn modern ingericht, allen voorzien van douche, toilet, tv en telefoon. De tuinsuites zijn extra voorzien van bad en hebben een eigen terras of balkon. Ons hotel beschikt over een eigen parkeerplaats.
De tuinsuites liggen achter het hotel. Het meerendeel is begaande grond en alle voorzien van terras of balkon. Daarnaast hebben de tuinsuites een luxe badkamer. In ons rustiek ingerichte restaurant kunt u genieten van de meest uiteenlopende gerechten, met zorg bereid en met veel aandacht en vriendelijkheid geserveerd.


Informatie   T 0514 571270   www.hotelboschlust.nl

Hotel Restaurant Boschlust Hotel Restaurant Boschlust

Hotel-Restaurant

Home