Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Gelderland

A

Home

 

Hotel “Kasteel de Essenburgh” - Hierden

Bij Hotel "Kasteel de Essenburgh" begeeft u zich midden in het groene hart van de Veluwe. Een oase van rust heerst over het landgoed, de omringende bossen en uitgestrekte heidevelden. De bijna achthonderd jaar oude stad Harderwijk ligt op Ī 5 kilometer afstand van ons hotel. Hotel "Kasteel de Essenburgh" beschikt over 38 hotelkamers. In ons kasteel kunt u heerlijk lunchen, dineren of borrelen in de gewelvenkelder “De Oude Mheen” of in het restaurant. Behalve een uitmuntend wisselend 3-gangen dagmenu beschikt de seizoensgebonden menukaart over culinair sublieme gerechten waarin u de ware passie van de koks kunt proeven. Hotel "Kasteel de Essenburgh" beschikt over alle ingrediŽnten om van uw huwelijk een onvergetelijke dag te maken.

Informatie   T 0341 451841   www.essenburgh.eu

Hotel Kasteel de Essenburg Hotel Kasteel de Essenburgh

Hotel-Restaurant

Hotel Gastronomique De Echoput - Hoog Soeren (Apeldoorn)

Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput in Hoog Soeren bij Apeldoorn ligt in een prachtige omgeving, de Koninklijke bossen bij Paleis het Loo op de Veluwe. Een heerlijke gastronomische locatie om te slapen, eten, vergaderen, en bovenal genieten.
Hotel Gastronomique De Echoput heeft 42 vijfsterren luxe hotelkamers en suites, voorzien van airconditioning, LCD-televisie en minibar.
Vanaf uw balkon of romantische loggia, ervaart u de ongeŽvenaarde schoonheid van de omliggende Kroondomeinen. En als u geluk heeft, hoort of ziet u tegen het vallen van de avond of ’s nachts het burlen van herten in de bronsttijd, het geknor van wilde zwijnen, gescheld van reeŽn en de roep van uilen.

Informatie   T 055-5191248   www.echoput.nl

Hotel Gastronomique De Echoput Hotel Gastronomique De Echoput

Hotel-Restaurant

Hotel Grandcafť Restaurant De Twee Linden - Beneden Leeuwen

De Twee Linden ligt in het midden van het Land van Maas en Waal, centraal in Gelderland. Door de centrale ligging van het hotel biedt het hotel vele voordelen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De Twee Linden heeft een compleet pakket aan horecafaciliteiten:
14 hotelkamers, een mooi stijlvol restaurant, een gezellig cafť, diverse mooie ruime zalen voor o.a. vergaderingen, gala’s, feestavonden, trouwerijen en koffietafels.
In Restaurant De Twee Linden kunt u genieten van het beste wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. De dinerkaart met een Franse inslag is zeer divers. Bent u een fijnproever, vegetarier of een echte vleesliefhebber, u kunt zeker een geslaagde keus maken.

Informatie   T 0487 591234   www.detweelinden.nl

De Twee Linden De Twee Linden

Hotel-Restaurant

Home