Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Noord-Holland

A

Home

 

Hotel Restaurant Jules - Heerhugowaard

Hotel Restaurant Jules is een oase waar u kunt genieten van spraakmakende faciliteiten waar over elk detail is nagedacht. Jules is geīnspireerd op de verbeeldingskracht van Jules Verne die ons meeneemt op ontdekkingsreis in zijn wereldberoemde boek ‘De reis om de wereld in tachtig dagen’. Jules Verne voorzag in zijn verhalen de toekomst. Zo ook de bedenkers en ontwikkelaars van Jules die in de behoefte van de gast voorzien en deze telkens weer weten te verrassen.
Wij nodigen u uit in de wereld van Jules die bestaat uit een Designhotel met belevingswereld kamers, een verrassend restaurantconcept met een bijzondere filosofie en een full service Event Center waar werken en genieten samenkomen.

Informatie   T 072 5744444   www.ontdekjules.nl
 

Hotel Restaurant Jules Hotel Restaurant Jules

Hotel-Restaurant

Restaurant & Hotel “De Fortuna” *** - Edam

Op een afstand van nog geen 20 km van Amsterdam vindt u, in het oude centrum van het schilderachige Zuiderzeestadje Edam, het gezellige drie sterrenhotel en het sfeervolle ā la carte restaurant “De Fortuna”.
Het pittoreske hotel heeft 23 kamers, die zijn ondergebracht in een 5-tal karakteristieke Noord-Hollandse herenhuizen met daartussen een prachtige, aan het water gelegen, verzorgde tuin. Alle kamers zijn standaard uitgerust met eigen toilet, bad en/of douche, maar ook met kabeltelevisie, telefoon, een goedgevulde minibar en een haardroger.
Restaurant "De Fortuna" heeft een gevarieerd aanbod van verrassende vlees-, vis-, gevogelte- en wildspecialiteiten. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid uit de beste ingrediënten.

Informatie   T 0299 371671   www.fortuna-edam.nl

Restaurant Hotel De Fortuna Restaurant Hotel De Fortuna

Hotel-Restaurant

Hotel Restaurant De Gouden Karper - Rustenburg

Er zijn vele redenen om ons café / hotel / restaurant aan te doen. Of u ons nu bezoekt voor een lekker avondje tafelen, een zondags brunch, een comfortabele overnachting, een feest, vergadering of omdat u er gewoon lekker een paar daagjes tussen uit wilt. De ligging van het hotel is zeer centraal in het prachtige Noord-Holland, namelijk Rustenburg(Gemeente Koggeland en Schermer). Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend zijn vanaf het hotel prima verbonden d.m.v. de provinciale wegen en het hotel heeft meerdere veelzijdige wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een groot parkeerterrein. Hotel De Gouden karper beschikt over 10 kamers die voldoen aan de hoogste eisen.


Informatie   T 072 - 5021282   www.degoudenkarper.nl

Hotel Restaurant De Gouden Karper Hotel Restaurant De Gouden Karper

Hotel-Restaurant

Stempels Hotel Restaurant - Haarlem

Stempels is een historische plek in het monumentale, autovrije hart van Haarlem, waar u gezellig en lekker kan eten en drinken, feesten geven, vergaderen en overnachten.
Het Hotel van Stempels ademt de sfeer van vroeger uit maar dan wel in een moderne, stijlvolle en comfortabele setting. Alle 17 kamers zijn voorzien van Hästens bedden, flat screen TV, computer, gratis (wireless-)internet, douche en toilet. De luxe kamers en de suites hebben ook een bad. Wie aan de voorkant logeert, heeft een grandioos uitzicht op het gezellige Klokhuisplein en de St. Bavokerk.
In het Restaurant van Stempels bereiden chef-kok Ronald Lamers en zijn staf dagelijks een verrassend 4 of 6 gangenmenu. Daarnaast staan er op de menukaart gerechten die wisselen met het seizoen.

Informatie   T 023 5123910   www.stempelsinhaarlem.nl

Stempels Haarlem Stempels Haarlem

Hotel-Restaurant

Home