Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Overijssel

A

Home

 

Landhuis Hotel & Bistro Herikerberg **** - Markelo

Landhuishotel Herikerberg is een zeer comfortabel, in prachtige Engelse stijl ingericht landhuis, markant gelegen op de top van de Herikerberg in het oude dorpje Markelo, Hof van Twente. Makkelijk bereikbaar, 10 minuten vanaf de A1, in de nabijheid van de steden Almelo, Hengelo en Enschede. Ons hotel beschikt over dertig ruime kamers, allen met badkamer en voorzien van 2.10 meter lange twinbedden, een zitje, schrijfbureau, royale kastruimte, kluisje, telefoon en gratis internet aansluiting. In Landhuishotel Herikerberg bevindt zich de Bistro Charlz. Dit sfeervolle restaurant biedt u de gelegenheid een keuze te maken tussen typisch traditionele grillgerechten alsmede originele vooruitstrevende specialiteiten.


Informatie   T 0547 368750   www.hotelherikerberg.nl

Landhuis Hotel Herikerberg Landhuis Hotel Herikerberg

Hotel-Restaurant

Mooirivier Hotel & Congres - Dalfsen

Mooirivier is allesbehalve doorsnee. Rietgedekte gebouwen met een ligging direct aan de rivier. De sfeer ademt traditie, maar dan wel met een moderne vertaalslag. Mooirivier heeft 127 comfortabele hotelkamers. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen, omringd door natuurlijke tuinen en bos. Er is een restaurant, een brasserie met terras aan het water, een Grand Café en 6 ha. privé- terrein met een eigen aanlegsteiger zodat u ons ook per boot kunt bezoeken. Het maakt van Mooirivier een bijzonder hotel dat, net buiten Zwolle en halverwege de dorpjes Dalfsen en Ommen, op een uniek plekje in Overijssel ligt.
Het restaurant is een prettige, lichte plek met uitzicht op de Overijsselse Vecht en het achterliggende coulisselandschap.

Informatie  
T 0529 478777   www.mooirivier.nl

Hotel Mooirivier Hotel Mooirivier

Hotel-Restaurant

Landhuishotel De Bloemenbeek **** - De Lutte

Aan een kabbelende Bloemenbeek, in het glooiende Dinkeldal ligt als een juweel in een perfecte zetting Landhuishotel De Bloemenbeek.
Een sfeervol boutique hotel met historie, stijl en allure. Zomers en winters, het is altijd een waar genoegen om te resideren in een van de 60 stijlvolle suites of riante kamers.
Het rijke Twentse land inspireert de gedreven gastronomische brigade elke dag opnieuw. Zo ontstond een eigentijdse en meesterlijke cuisine op Franse en mediterrane basis met een melange van de beste oogst uit eigen streek en het mooiste uit eigen wijnkelder.
Geniet in de spa van een heerlijk verwarmd binnenbassin met bubbelbad, stoombad, de sauna's en het tepidarium.


Informatie   T 0541-551224   www.bloemenbeek.nl

Landhuishotel De Bloemenbeek Landhuishotel De Bloemenbeek

Hotel-Restaurant

Home