Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Zeeland

A

Home

 

Hotel Grand Café ’t Getij - Zierikzee

Hotel ’t Getij bevindt zich in een monumentaal pand uit ± 1400.
Deze historie komt terug in de 12 hotelkamers; sfeervolle oudheid combineert zich met de luxe van nu. Tevens beschikt het hotel over een luxe suite voorzien van hemelbed en jacuzzi!
Alle kamers beschikken over draadloos internet. Zowel de zakelijke gast als de toeristische gast heten wij van harte welkom.
Het restaurant biedt naast gerechten zoals Tournedos met sjalotten en een kalfshaas met truffelsaus ook vegetarische gerechten aan, kindermenu’s, Zeeuwse kreeft én een verrassingsdiner van onze chef kok. In het verrassingsdiner worden speciale seizoen- en streekgerechten gebruikt.

Informatie   T 0111-412162   www.hotelhetgetij.nl

Hotel 't Getij Hotel 't Getij

Hotel-Restaurant

Hotel Het Princenjagt - Middelburg

Het hotel is gelegen in het centrum en aan de jachthaven van de prachtige monumenten stad Middelburg. Middelburg met zijn rijk verleden, met boeiende straatjes en achteraf steegjes. Met gezellige pleintjes, cafeetjes, bijzondere winkeltjes en natuurlijk de vele restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Het hotel is rustig gelegen aan de jachthaven en op 5 minuten wandelen staat u al in de winkelstraat. Hotel Het Princenjagt is een klein gemoedelijk familiehotel met slechts 8 kamers, die zeer netjes zijn ingericht. Voor de gasten staan een koffie/ thee apparaat, een magnetron en een koelkast voor algemeen gebruik ter beschikking. Men is vrij om drank en etenswaren mee het hotel in te nemen. Het hotel is rookvrij en u heeft beschikking over gratis internet.

Informatie   T +31 (0)118613416   www.hotelhetprincenjagt.nl

Hotel Het Princenjagt Hotel Het Princenjagt

Hotel-Restaurant

Home