Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in Zuid-Holland

A

Home

 

Villa Augustus - Dordrecht

Hotel in de watertoren aan het Wantij met 37 kamers.

Er zijn drie zalen waarin onder andere vergaderd of gedineerd kan worden. Het restaurant met 200 zitplaatsen ligt midden in de groentetuin. Hier wordt zoveel mogelijk biologisch gekookt met producten uit eigen tuin.
Alles wat in Villa Augustus wordt gebruikt kan in het Markt-Café worden gekocht: vers gebakken brood, taarten, confitures, groenten, bloemen, serviesgoed, boeken etc.
Alles is omgeven door tuinen. Onder andere een moestuin, Italiaanse tuin, bostuin en een boomgaard.


Informatie   T 078-6393111   www.villa-augustus.nl

Villa Augustus Villa Augustus

Hotel-Restaurant

Hotel de Emauspoort *** - Delft

Midden in het historisch centrum van Delft, achter de indrukwekkende Nieuwe Kerk, vindt u Hotel de Emauspoort, centraal gelegen op een unieke rustige plek. Een combinatie van hotelkamers, herberg, de Vermeerkamer, en de twee authentieke woonwagens "Pipo de Clown” en “Mammaloe". De 24 hotelkamers zijn oudhollands gezellig ingericht en zijn voorzien van douche of ligbad, toilet, televisie, telefoon, koffie- en theezetfaciliteit en gratis WIFI. Wij staan altijd voor u klaar.
Delft, de stad van Jan Vermeer, Willem van Oranje, Hugo de Groot, Anthoni van Leeuwenhoek, geschiedenis in overvloed. Het Delfts Blauw, het praalgraf van het koninklijk huis, de schilderachtige grachten ...... Delft is een bezoek waard!


Informatie   T 015 2190219   www.emauspoort.nl

Hotel de Emauspoort Delft Hotel de Emauspoort Delft

Hotel-Restaurant

Home