Hotel-Restaurantgids.nl

A

Hotel in de stad Utrecht

A

Home

 

BADHU hotel & restaurant - Utrecht

BAHDU hotel is een klein hotel in een groene buurt aan de rand van het centrum van Utrecht en heeft 8 kamers voor twee personen. Alle kamers van het hotel zijn ge´nspireerd op de Arabische hammam.
De kamers kijken uit over een groen park. De kamers beschikken over een eigen luxe badkamer, internet-aansluiting, telefoon, flatscreen, Nespresso-machine en minibar. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto bent u er zo.  U hoeft niet het centrum van Utrecht in en er is voldoende (betaalde) parkeerruimte in de buurt van het hotel. BADHU restaurant voor Arabisch ontbijt, taart, lunch, chai (Arabische high tea), borrel, cocktails en Mezze; kleine gerechtjes uit verschillende Arabische landen.

Informatie   T 030 2720444   www.badhu.nl

BADHU hotel & restaurant BADHU hotel & restaurant

Hotel-Restaurant

Hotel Mitland **** - Utrecht

Aan de rand van Utrecht op tien minuten rijden van het stads- en Jaarbeurscentrum ligt Hotel Mitland. Het hotel beschikt over 139 luxe ingerichte kamers en suites. Het hotel is gelegen aan een rustig park en biedt een schitterend uitzicht op de oude verdedigingsvesting 'Fort De Bilt'. Door de situering en de architectuur van het hotel waant u zich midden in de natuur. In het prachtige restaurant gelegen aan het water van 'Fort de Bilt', kunt u uitgebreid lunchen of dineren. De sfeervolle brasserie is bij uitstek geschikt voor eenvoudige of snellere gerechten. Ter ontspanning biedt ons hotel: bowlen, zwemmen, fietsen, trimmen of wandelen. Het hotel heeft voor bruiloften, recepties, vergaderingen en congressen, zalen voor 10 tot 250 personen.

Informatie   T +31 (0)30 2715824   www.mitland.nl

Hotel Mitland Hotel Mitland

Hotel-Restaurant

Home