Hotel-Restaurantgids.nl

Pingerhoeve Restaurant Café - Nuth

Schuif lekker aan bij de Pingerhoeve in Nuth, Zuid Limburg en geniet van de authentieke ambiance. Laat je verrassen door de oprechte keuken die durft te flirten met andere culturen. Kom volledig tot rust in een van onze kamers die stilletjes verscholen liggen in de hoeve. Ontdek in de nabije natuur het Limburgse landschap, zowel fietsers, wandelaars (pelgrimspad) of rustzoekers zullen hier volledig aarden. De 300 jaar oude carréboerderij met prachtig vakwerk, vertelt haar historie zodra je de binnenplaats binnenstapt en voelt verrassend en behaaglijk.
De Pingerhoeve heeft een gezellig restaurant met ca. 45 zitplaatsen, een eigen parkeerplaats en een intiem terras op de binnencour. We zijn 5 dagen open voor lunch en diner en centraal gelegen in Zuid Limburg.


Informatie   T 045-5778517   www.pingerhoeve.nl

A

Restaurants in Limburg

A

Home

Pingerhoeve Restaurant Pingerhoeve Restaurant

Hotel-Restaurant

Viva Lanterne - Wahlwiller (Wittem)

Verstopt in het glooiende Zuid-Limburgse Heuvelland, vlak buiten Wahlwiller, ligt Viva Lanterne, een Rijksmonumentale carréhoeve die onderdak biedt aan een charmant restaurant en luxe bed & breakfast. De pittoreske omgeving, historische locatie en eigentijdse inrichting zorgen voor een tijdloze en informele setting waarin u optimaal kunt genieten en verpozen. In het à la carte restaurant kunt u 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur terecht voor uw ontbijt, lunch en diner.
Ook bent u welkom op het terras voor een kleine versnapering.
De menukaart staat bol van de eigengemaakte producten, waarbij veelal gebruik is gemaakt van ingrediënten uit de streek. In Viva Lanterne treft u een authentieke en trendy sfeer aan, warm, persoonlijk en vriendelijk.

Informatie   T +31 (0)43 3210910   www.vivalanterne.com

Viva Lanterne Viva Lanterne

Hotel-Restaurant

Home