Hotel-Restaurantgids.nl

Restaurant Lesamis - Zundert

Proef, beleef en geniet in ons sfeervolle restaurant. Aandacht voor verse en eerlijke ingrediŽnten, een prachtige entourage en gastvrije bediening.
Onze Frans-Internationale keuken biedt voor ieder wat lekkers van jong tot oud. U bent bij ons van harte welkom voor uw privť of zakelijke gelegenheid. Wij verzorgen voor u lunch, diner, een feest, een vergadering en andere speciale wensen. Bij ons staat de gast voorop en wij bieden u persoonlijke service. U komt bij ons eten voor de kwaliteit en wij hopen dat u daarvoor ook bij ons terugkomt. Onze chef-kok betrekt zijn producten vanuit de eigen regio en van leveranciers, die achter hun product staan.
Zundert is centraal gelegen in de grensstreek van Nederland en BelgiŽ. U kunt uw auto gratis op ons terrein parkeren.

Informatie   T 076 5972318   www.lesamis.nl

A

Restaurants in Noord-Brabant

A

Home

Restaurant Lesamis Restaurant Lesamis

Hotel-Restaurant

Restaurant De 3 Cronen - Oirschot

Dineren in de sfeer van de jaren ’20 maar met de kwaliteit van de Frans-Nederlandse keuken uit de 21e eeuw? Dan is een bezoekje aan ons restaurant in Oirschot meer dan de moeite waard. In het Oirschots restaurant herleven vroegere tijden, waardoor u sfeervol en intiem van een heerlijk diner kunt genieten. Neemt u plaats aan de 'bedsteetafel', verkiest u een plek bij de warme potkachel of wilt u genieten van een diner op de sfeervolle zolderkamer? U stelt ŗ la carte uw lunch of diner samen of bekijkt de speciale suggesties die de kok elke maand aan de klanten presenteert. Vroeger was alles beter, kom dus lunchen of dineren bij Restaurant De 3 Cronen in Oirschot! Eťn van de meest bijzondere restaurants in Brabant.


Informatie   T 0499-575300   www.de3cronen.nl

Restaurant De 3 Cronen Restaurant De 3 Cronen

Hotel-Restaurant

Home